Meny - lørdag 12.07
Velkomst
Det bil bli servert et utvalg med varme og kalde småretter når vi møtes på terrassen før middagen.
Varme retter
Krystallbrød med iberisk mørbrad og spanske raf-tomater.
Røkt lakseblini med limesmør.
Manchego-ost i terninger.
Kalde retter
Sprø dadler med bacon, mascarpone og marmelade av ristet paprika.
Hummerkroketter med tartarsaus.
Iberiske skinkekroketter.
_______________________________________________________________________________
Middag
Forrett
Kandiserte Artisjokk fra Elche med iberiske skinkeflak og romescosaus.
Hovedrett
Grillet Angus-entrecôte med paprikachutney.
Dessert
Hvit sjokolademousse med krokan og pasjonsfrukt. Serveres med is med karri-smak.
Bryllupskake (Inneholder mandler)
_______________________________________________________________________________
Drikke (alkoholfritt)
Diverse brus / mineralvann
Vann
Kaffe
Te
Drikke (alkohol)
Øl
Hvitvin: Hacienda Sael White Wine, Godello, D.O. Bierzo
Rødvin: Petit Pittacum Terras Gaudas rødvin, Mencia, D.O. Bierzo
Cava: Cava El Miracle Nature Brut Organic (D.O. Utiel Requena)
Drinker (åpen bar): de skal kunne tilby det meste av “standard” drinker :)