Meny - lørdag 12.07

Velkomst

Det bil bli servert et utvalg med varme og kalde småretter når vi møtes på terrassen før middagen.

Varme retter

  • Krystallbrød med iberisk mørbrad og spanske raf-tomater.

  • Røkt lakseblini med limesmør.

  • Manchego-ost ​​i terninger.

Kalde retter

  • Sprø dadler med bacon, mascarpone og marmelade av ristet paprika.

  • Hummerkroketter med tartarsaus.

  • Iberiske skinkekroketter.

_______________________________________________________________________________

Middag

Forrett

  • Kandiserte Artisjokk fra Elche med iberiske skinkeflak og romescosaus.

Hovedrett

  • Grillet Angus-entrecôte med paprikachutney.

Dessert

  • Hvit sjokolademousse med krokan og pasjonsfrukt. Serveres med is med karri-smak.

  • Bryllupskake (Inneholder mandler)

_______________________________________________________________________________

Drikke (alkoholfritt)

  • Diverse brus / mineralvann

  • Vann

  • Kaffe

  • Te

Drikke (alkohol)

  • Øl

  • Hvitvin: Hacienda Sael White Wine, Godello, D.O. Bierzo

  • Rødvin: Petit Pittacum Terras Gaudas rødvin, Mencia, D.O. Bierzo

  • Cava: Cava El Miracle Nature Brut Organic (D.O. Utiel Requena)

  • Drinker (åpen bar): de skal kunne tilby det meste av “standard” drinker :)